• Festivāls visām paaudzēm. Uz skatuves kāps Žoržs Siksna, Mazais Princis un Prusax

    Koncerts
    Estere Jansone
    21. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/itsprusax
    Šo sestdien, 24.augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā norisināsies urbānās pilsētvides festivāls Ezīšfests, kurā uzstāsies dažādu paaudžu grupas un mūziķi, tostarp programmu papildinās grupa Mazais princis un Prusax, informēja pasākumu rīkotāja pārstāve Una Martinsone.

    Uz četrām dažādām festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā 30 dažādi mākslinieki, tai skaitā apvienība Singapūras satīns, duo M Sencis un Grandmasters Neons, hiphopa pionieru STA dalībnieks Kurts, Mauzoleju Muuzika, pašmāju alternatīvā roka grupa Sever, latviešu mūziķis Žoržs Siksna, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi, pankroka apvienība Inokentijs Mārpls, PND, kā arī Čipsis un Dullais, Andris Kivičs.

    Programmu papildinās arī grupas Audiokvartāls, Dzirnavnieki, All Day Long, roka trio Indygo, Athodi Brīnumzemē, Jūdas graši, 24. Avēnija, ģitārists Gints Smukais, kā arī reperis Idus Abra, bet zaļumballi ieskandinās grupa Easy Jar.

    Šī gada festivālā viesus sagaida arī dažāda stila dīdžeju seti, to vidū DJ Magnuss Eriņš, DJ Miami, DJ Skaabe, DJ Lietuvietis, DJ Spriegums, DJ Kārlis Audzināts, DJ Veiders un citi.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē