• Fani ir sajūsmā. Aktrise Anna Hetaveja atklāj satriecošus jaunumus

    Holivuda
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Holivudas aktrise Anna Hetaveja video vietnē TikTok dalījusies ar lieliskiem jaunumiem – pavisam drīz sāksies filmas «Princešu dienasgrāmata» trešās daļas uzņemšana. Turklāt tas vēl nav viss. Spožo Holivudas aktrisi varēs redzēt arī «Sātans Pradas brunčos» otrajā daļā.

    Pēc 20 gadu ilga pārtraukumu pie skatītājiem atgriezīsies kulta filma Princešu dienasgrāmata, kura 2000. gadu sākumā iekaroja miljoniem meiteņu sirdis visā pasaulē. Sākotnēji par filmas tapšanu klīda vien baumas, taču nu šo faktu apstiprinājusi arī galvenās varones, princeses Mias atveidotāja Anna Hetaveja. Viņa savā TikTok profilā publiskojusi īsu klipiņu, kurā samontēti divi kadri no pirmās un otrās filmas, kurā galvenie tēli saka «Ej tu nost!». Trešajā piegājienā to pašu frāzi izsaka Hetaveja un beigās viņa pievieno rakstu, kurā teikts, ka filma Princešu dienasgrāmata 3 ir tapšanas procesā.

    Abas pirmās filmas bija režisējis Gerijs Māršals, kurš devās mūžībā 2016. gadā. Šoreiz filmas režiju pārņems režisore Adele Lima, kura ir veidojusi tādas lielbudžeta kinofilmas kā Pasakaini bagāti un Raja un pēdējais pūķis. Vairāk detaļas par topošo filmu aktrise un režisore nav sniegušas. Fani cer uz ekrāniem sagaidīt arī karalienes Klarisas Renaldi atveidotāju Džūliju Endrjūsu, kurai nākamgad apritēs 90 gadi.

     

    @annehathaway Miracles happen ✨👑 Back to Genovia with @Disney Studios & @Somewhere Pictures ♬ original sound – Anne Hathaway

     

    Tāpat drīzumā uz kino ekrāniem nonāks 2006. gada Sātans Pradas brunčos turpinājums. Pietuvināti avoti medijam Deadline ir apstiprinājuši, ka jau šobrīd filma ir tapšanas sākuma stadijā un pie tās rūpīgi strādā kinostudija Disney.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē