• Eiropas sporta nedēļā fitnesa treneri Latvijas iedzīvotājiem dāvina brīnišķīgu dāvanu. Kas tas būs?

    Treneris
    Estere Jansone
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Kampaņas #BEACTIVEDAY ietvaros Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija (LVFA) aicina iedzīvotājus pievērsties aktīvākam un veselīgākam dzīvesveidam, 23. septembrī bez maksas apmeklējot treniņus kādā no 89 sporta vai fitnesa klubiem visā Latvijā.

    Kopumā aktīvā dzīvesveida pasākumi notiks 105 dažādās norises vietās. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja arī saņemt konsultācijas no sertificētiem treneriem par pareizu vingrojumu izpildi, veselīgu uzturu un citiem interesējošiem jautājumiem.

    #BEACTIVEDAY ietvaros ikviens tiek aicināts izmantot iespēju piedalīties bezmaksas treniņos un izbaudīt fizisko aktivitāšu daudzveidību, neatkarīgi no vecuma, fiziskās sagatavotības vai funkcionālajām spējām. Sporta zāles un fitnesa klubi Latvijā piedāvā atvērtu un pieejamu vidi, lai ikviens atrastu sev piemērotāko veidu, kā pievērsties aktīvākam dzīvesveidam.

    «Fiziskās aktivitātes ir būtisks faktors ne tikai fiziskās, bet arī mentālās veselības stiprināšanā. Aktīvs dzīvesveids var ievērojami samazināt hronisku slimību risku, uzlabot cilvēka labsajūtu un paildzināt veselībā nodzīvoto gadu skaitu. Diemžēl Latvijā vēl joprojām ir viens no zemākajiem veselīgo dzīves gadu rādītājiem Eiropā. Kampaņa #BEACTIVEDAY ir lielisks sākumpunkts ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu dzīves kvalitāti. Tā ir arī iespēja izmēģināt dažādas sporta aktivitātes, saņemt profesionālu padomu un spert pirmo soli pretī aktīvākam un veselīgākam dzīvesveidam,» norāda Gints Kuzņecovs, LVFA valdes priekšsēdētājs.

    Kopumā Rīgā #BEACTIVEDAY kampaņā piedalīsies un ikvienam piedāvās bezmaksas iespēju izkustēties 48 sporta un fitnesa klubi, Pierīgā – 9, Vidzemē – 12, Latgalē un Sēlijā – 3, Zemgalē – 10 un Kurzemē – 7. #BEACTIVEDAY pasākumi notiks galvaspilsētā, kā arī Liepājā, Kuldīgā, Dobelē, Jelgavā, Ādažos, Mārupē, Dreiliņos, Ķekavā, Ikšķilē, Lielvārdē, Siguldā, Cēsīs, Vecpiebalgā, Valmierā, Salaspilī, Skrīveros, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Krāslavā un Daugavpilī.

    Šogad kampaņa #BEACTIVEDAY Eiropā notiek jau ceturto gadu. Tās mērķis ir veicināt un atvieglot fizisko aktivitāšu pieejamību visu vecumu cilvēkiem, mudināt un iedrošināt spert pirmo soli tuvāk aktīvākai ikdienai, kā arī informēt par aktīva dzīvesveida nozīmi mentālās, sociālās un fiziskās labsajūtas uzlabošanā.

    Pasākumu norises vietas visā Latvijā ir atrodamas šeit: www.beactiveday.lv. Papildu tam no 23. līdz 30. septembrim norisināsies Eiropas Sporta nedēļa, kuras ietvaros iedzīvotājiem arī būs iespēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs. Par Eiropas Sporta nedēļas aktivitātēm vairāk iespējams uzzināt mājaslapā: https://beactive.lv/

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē