• Dzīvo cepuri kuldama. Afēriste Anna Delveja pēc cietumsoda piedzīvo skaistu dzīves pavērsienu

    Kriminālā pasaule
    Estere Jansone
    19. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kadrs no seriāla Inventing Anna.
    Foto: Ekrānšāviņš no seriāla
    Kadrs no seriāla Inventing Anna.
    Vēl pērn pasauli pārsteidza afēristes Annas Delvejas (īstajā vārdā – Annas Sorokinas) stāsta ekranizācija Netflix seriālā Inventing Anna. Meitene pastrādāja virkni noziegumu, apkrāpa vairākus turīgus cilvēkus, tika notiesāta un nu viņa ir atgriezusies vēl veiksmīgāka nekā iepriekš.

    Pērn straumēšanas vietnē Netflix nonāca seriāls Inventing Anna, kas straujiem soļiem kļuva par vienu no skatītākajiem seriāliem pasaulē. Šokējošais stāsts bija balstīts uz patiesiem notikumiem. Tas bija stāsts par Annu Delveju jeb Sorokinu, kas uzdevās par kāda vācu bagātnieka meitu, iefiltrējās smalkākajās Ņujorkas ļaužu aprindās, ballējās ar slavenībām un baudīja šiku dzīvi. Tomēr, Anna nebūt nebija bagāta – viņa sev iztiku pelnīja apzogot un apkrāpjot turīgus cilvēkus.

    Sorokina dzimusi Maskavas apgabalā 1991. gadā, līdz 2007. gadam viņa bija Krievijas pilsone, taču tad pieņēma Vācijas pilsonību.

    2019. gadā Annu Delveju arestēja par krāpšanu, kuras ietvaros viņai izdevās nošmaukt 200 000 dolārus no dažādiem uzņēmumiem un bagātniekiem. Viņai tika piespriests 4 līdz 12 gadus ilgs cietumsods un deportācija uz Vāciju. Tomēr par labu uzvedību, meiteni no cietumsoda atbrīvoja krietni ātrāk – jau 2022. gadā Delveja apmaiņā pret 10 000 dolāru lielu drošības naudu tika izlaista no ieslodzījuma. Tāpat viņa apstrīdējusi deportāciju un izcīnījusi iespēju palikt ASV.

    Iepriekš tiesa bija lēmusi liegt Delvejai izmantot sociālos tīklus, taču šogad arī šis liegums ir atcelts. Afēriste Anna ir atgriezusies gan Instagram, gan Twitter platformās un pavēstījusi satriecošus jaunumus – meitene, kura apkrāpusi un sāpinājusi virkni cilvēku, drīzumā vadīs realitātes šovu The Anonymous.

    Annai Delvejai vēljoprojām ir liegums izceļot no valsts – viņas gaitas rūpīgi uzrauga likumsargi ar kājas aproces palīdzību. Tiesa, Delveja šo drošības līdzekli uztver ar humoru un lepni to izrāda – viņa to ir izrotājusi ar saviem iniciāļiem un izvēlas tērpties apģērbos, kas izceļ kājas, it īpaši potītes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē