• «Bītldžūss» atgriežas! Šokējoša iemesla dēļ filmas turpinājumā neparādās viens no galvenajiem varoņiem

    Kino
    Estere Jansone
    9. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no filmas
    Pēc 36 gadu ilgas gaidīšanas uz kino ekrāniem sagaidīta leģendārā šausmu komēdija Bītldžūss. Filmas turpinājumā ir atgriezies teju viss leģendāro aktieru kolektīvs, kuru varēja vērot filmas pirmajā daļā. Tikai vienu aktieri Bērtons īpaši izsvītrojis no savas filmas.

    Jaunā Tima Bērtona kinolente Bītldžūss Bītldžūss ir turpinājums tālajā 1988. gadā tapušajai filmas pirmajai daļai Bītldžūss. Faniem par lielu prieku, filmā varēs redzēt iepriekš sastaptos aktierus – nu jau pieaugušo Vinonu Raideri, Katrīnu Ohāru, Moniku Beluči, Vilemu Dafoe, kā arī paša Bītldžūsa atveidotāju Maiklu Kītonu. Spožajam aktieru kolektīvam pievienojas daudzsološā jaunā aktrise Dženna Ortega.

    Tomēr šī filma sākas ar traģēdiju – miris viens no galvenajiem tēliem, Dīcu ģimenes galva, Čārlzs Dīcs, kuru atveido aktieris Džefrijs Džonss. Īstajā dzīvē Džonss ir sveiks un vesels, taču viņu režisors Bērtons izsvītrojis no sava projekta skandāla dēļ. 2002. gadā Džonsu arestēja par bērnu pornogrāfijas glabāšanu, kā arī 14 gadus veca zēna fotografēšanu erotiskās pozās ar mērķi attēlus pārdot tālāk. Aktierim tika piespriesta piecu gadu probācijas uzraudzība, kā arī viņam pašam regulāri jāatzīmējas dzimumnoziedznieku sarakstos visas dzīves garumā.

    Aktieris Džefrijs Džonss.
    Aktieris Džefrijs Džonss.

    Toreiz Džonss lūdza sabiedrības piedošanu un zvērēja, ka šī ir bijusi pirmā un pēdējā reize, kad aktieris pastrādājis tādu noziegumu. «Šis notikums aizver ļoti sāpīgu nodaļu manā dzīvē. Man ir ļoti žēl, ka šis incidents ir noticis. Es neko tamlīdzīgu iepriekš neesmu darījis un tas nekad neatkārtosies!» Tomēr 2004. un 2010. gadā Džonss nepildīja savus solījumus – viņš neatzīmējās dzimumnoziedznieku sarakstā un tika pie 250 stundu gariem sabiedriskajiem darbiem, kā arī papildu probācijas uzraudzības gadiem.

    Pēc notikušā Džonss ir atgriezies tikai dažās mazbudžeta filmās vai seriālus, taču iepriekšējo spozmi viņam vairs nav izdevies atgūt. Džefrijs Džons bija redzams tādās filmās kā: Eds Vūds, Mazais Stjuarts, Bītldžūss, Aizliegtā brīvdiena, Amadejs, Jātnieks bez galvas un citās.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē