• «Biju ieplānojis krutu šovu.» Festivāls pēkšņi atceļ Andra Kiviča uzstāšanos

    Pasākumi
    Estere Jansone
    24. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pamatīgu sašutumu un vilšanos piedzīvojis mūziķis Andris Kivičs. Viņam šodien, 24. augustā, bija paredzēta uzstāšanās jauniešu iecienītajā Ezīšfestā, tomēr pasākuma organizatori piepeši atcēluši Kiviča koncertu, atstājot mūziķi neizpratnē.

    «Nu, ko es varu pateikt – Ezīšfests ir pirmais publiskais pasākums 20 gadu laikā, kurš ņem par pilnu muļķu, nīkuļu, nelaimīgu sieviešu, un garīgi slimu heiteru vēstules. Mistika. Paši aicina, paši atceļ,» pikts ir Andris. Viņš skaidro, ka organizatori nav snieguši muzikantam skaidrāku atbildi, kāpēc viņa priekšnesums piepeši ticis atcelts. Kivičs liek noprast, ka viņam neilgi pirms pasākuma izveidojušās domstarpības ar kādu cilvēku – festivāla rīkotāji apgalvo, ka viņiem nepieņemami šķituši mūziķa izteiktie draudi un darbības.

    «Man bez Ezīšfesta šodien ir trīs uzstāšanās, tāpēc bēdīgs neesmu. Bet žēl apmeklētāju – biju ieplānojis reāli krutu šovu, pārsteigumu uz skatuves,» vīlies ir Kivičs, piebilstot, ka viņam tikšot izmaksāta kompensācija no organizatoru puses.

    «Ezītis kā jau Ezītis – reizēm aizsapņojas savā miglā, pukšķina pa dzīvi un iestājas par mieru un mīlestību virs zemes. Saņemot neskaitāmas ziņas no mūsu mīļajiem draugiem un atbalstītājiem, esam nolēmuši Ezīšfesta programmā veikt izmaiņas – uz Miera skatuves plkst. 00.15 kāps perkusiju meistari no Brazīlijas. Informējam, ka Andra Kiviča uzstāšanās ir atcelta,» ziņo festivāla rīkotāji.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē