• «Bērnam jāzina tēva stāsts!» Als Pačīno 84 gadu vecumā savam mazulim uzraksta grāmatu

    Autobiogrāfija
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Pērn leģendārais aktieris Als Pačīno kļuva par tēti dēliņam Romānam. Lai arī aktieris ir cienījamos gados, viņš tēva lomu izbauda kā vēl nekad agrāk. Tomēr viņš labi apzinās, ka jaunāks vairs nepaliek, tāpēc nolēmis uzrakstīt grāmatu, kurā viņa dēls varēs iepazīt tēvu.

    Pagājušā gada vasarā tolaik 83 gadus vecais Pačīno un viņa dzīvesbiedre Nora sagaidīja puisēnu Romānu. Tobrīd aktiera mīļotajai sievietei bija vien 29 gadi.

    Lai arī mazulis pasaulē nācis laikā, kad Pačīno vienaudži sagaida mazmazbērnus, tomēr aktieris par jaunā tēta lomu cienījamos gados nesūdzas. «Bērni ir vienkārši brīnišķīgi. Es mīlu būt par tēti. Šī loma mani ir mainījusi uz labo pusi. Tā doma vien, ka tu visu savu uzmanību koncentrē uz citiem cilvēkiem, kuri vēl pie tam ir tavi bērni… Tur ir mīlestība,» portālam BBC sacīja 84 gadus vecais tētis.

    Nu jau 16 mēnešus vecais puisēns ir iemesls, kādēļ Pačīno nolēma uzrakstīt savu autobiogrāfisko grāmatu par savu dzīvi un karjeru ar nosaukumu Sonny Boy, kā savulaik Pačīno mēdza saukāt viņa māte. Viņš vēlas, lai mazais Romāns varētu pats izlasīt par savu tēti.

    «Es gribu būt savam bērnam. Es ceru, ka būšu. Es ceru, ka būšu pietiekami veselīgs un mans bērns zinātu, kas ir viņa tētis. Bērnam jāzina sava tēva stāsts,»

    teic aktieris.

    Als Pačīno ir tēvs četriem bērniem un vēl nekad nav bijis precēts vīrs. Arī attiecības ar Romāna māmiņu Noru Alfalahu ir pajukušas, taču abi kopīgi audzina mazuli. Viņš gan atzīst, ka vecāku rūpes lielā mērā ir uzņēmusies zēna mamma un viņš biežāk Romānu redz videozvanos. Tomēr kopā pavadītais laiks ar mazuli leģendārajam aktierim ir īpašs. «Viss, ko viņš dara, ir tik interesants! Mēs runājamies, es viņam videozvanos spēlēju ermoņikas un mums ir tik neparasta saikne. Tas ir tik jautri!»

    Filmu Rēta uz sejas un Krusttēvs zvaigzne Als Pačīno ir vēl tētis 24 gadus vecajiem dvīņiem Antonam un Olīvijai, un 34 gadus vecajai Džūlijai.

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē