• Baiba Sipeniece-Gavare atklāj mazu viltību, kā kļuvusi par raidījuma vadītāju

    Personības
    Estere Jansone
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Romaško
    Pirms 20 gadiem televīzijas ekrānos nonāca daudzu Latvijas iedzīvotāju iemīļotais muzikālais raidījums Dziesmu duelis. Tajā piedalījās viss pašmāju slavenību zieds, taču īpaši uzmirdzēja raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare. Viņa atklāj, ar kādu viltību viņa tikusi pie šī atbildīgā amata.

    Par šova pirmsākumiem Baibai ir īpašas atmiņas. «Tajā brīdī, kad šim raidījumam bija kastings uz vadītāja vietu, gadījās tā, ka es biju Kinostudijā, kur tas viss notika. Pirms manis atlasē piedalījās smukas modeļu tipa meitenes, bet es piegāju pie Viestura Dūles un pa jokam viņam teicu:

    «Nu, ko tu tās meitenes moki? Tas taču ir mans raidījums, es to jau redzu!»

    Bieži tā nedaru, jo esmu par to, lai vadītājs tiktu izvēlēts godīgā konkursā,» Dziesmu dueļa jubilejas koncerta rīkotājiem atklājusi Sipeniece.

    «Zinu, ka man nav daudz talantu, bet viens talants tomēr ir – es atceros dziesmām vārdus, tāpēc Viesturam teicu – es šeit deru tā kā neviens! «Lūdzu, ņem mani!» Un viņš atbildēja: «Labi!»»

    Vērienīgi muzikālais šovs Dziesmu duelis šogad svin 20 gadu jubileju. Tam par godu visi raidījuma galvenie varoņi atkal sapulcējušies un dodas Vislatvijas tūrē. Dziedošākajās dueļu komandās piedalās Olga Rajecka un Elita Patmalniece, savukārt otru komandu pārstāvēs mūziķis Atis Ieviņš un Ufo. Šovu vada Baiba Sipeniece-Gavare, komponists Uldis Marhilevičs, mūziķis Normunds Jakušonoks un pavadošā grupa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē