• Rīgas Modes laiž klajā juteklisku singlu Mīla uz Mūžu

    Mūzika
    Estere Jansone
    3. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pēteris Vīksna
    Grupa Rīgas Modes laiž klajā singlu Mīla Uz Mūžu kā priekšvēstnesi savam topošajam albumam un publisko arī dziesmas videoklipu

    Mīla Uz Mūžu” seko singlam Kalifornija un ir otra publiskotā dziesma no gaidāmā Rīgas Modes jaunā albuma, kas tiks laists klajā nākamā gada pirmajā pusē.

    Jauno singlu Rīgas Modes dēvē par vienu no topošās plates stūrakmeņiem, kas iezīmē virzību pretī jauniem atklājumiem savā mūzikā. Dziesmas Mīla Uz Mūžu ierakstā piedalījusies arī saksofoniste Karlīna Priedēna un vokāliste Julianna Tīruma.

    «Ir pieņemts, ka jāsāk ar vieglākajiem mājasdarbiem un tad jāķeras klāt sarežģītākām lietām. Mēs, protams, visu izdarījām otrādāk. Būt Rīgas Modēs nozīmē lielākoties dzīvot tādā kā Fleetwood Mac albuma Rumours ēras radošajā drāmā. No sērijas – mēs jebkurā brīdī varētu izjukt, bet tajā pašā laikā mēs jebkurā brīdī varam radīt arī kaut ko skaistu. Šī dziesma tapšanas laikā ir vairākkārt mainījusi savu nozīmi. Ja sākotnēji tā asociējās ar neizmantotām iespējām, tad tagad tā raisa cerības un būs viena no jauno albumu definējošajām dziesmām,» norāda grupas vokālists Kalvis Bormanis.

    Jaunajai dziesmai tapis video sadarbībā ar operatoru Ritvaru Bluku, kā arī Oskaru Hendriksonu. Mīla Uz Mūžu producēšanā piedalījies arī skaņu inženieris Jānis Eglītis, bet īpašu paldies grupa saka kapteinim Ando par piedzīvojumu ar motorlaivu klipa filmēšanā.

    Rīgas Modes ir izdevuši divus pilnmetrāžas albumus un EP, kas izpelnījušies mūzikas apskatnieku atzinību. Grupas albums Fantastiski saņēmis Zelta mikrofonu kā labākais pop albums un Austras balvu, ko pasnedz labākajam ierakstam mūzikas kritiķu vērtējumā. Savukārt ieraksts Patiesie Nodomi apbalvots ar Zelta mikrofonu gan kā labākais pop albums, gan arī labākais ieraksts visa gada griezumā

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē