Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova stāsta, ka krabju nūjiņas nav tas veselīgākais produkts, jo tā nav zivs, tas nav krabis, bet gan nedefinējama zivju masa, kas pārstrādāta produktā, balināta un iekrāsota, lai vizuāli asociētos ar krabju rozā krāsu.
Produktā ir arī daudz sāls, taču daudz arī olbaltumvielu, tāpēc varbūt tā nav pasaules sliktākā uzkoda.
Taču tāpat krabju nūjiņas jālieto ar mēru, un tās nav ieteicamas kā ikdienas uztura sastāvdaļa. Ar mēru nozīmē, ka tās varētu ēst ne biežāk kā reizi nedēļā un ne vairāk par diviem gabaliņiem vienā reizē.
Tāpat jāskatās, ko vēl citu cilvēks ēd. Labāk lai tās ir pilnvērtīgas olbaltumvielas, kas ir liesā putnu gaļā, biezpienā, pākšaugos, olās, sierā, piena produktos.