• Latvijas ārstniecības augs, kas jālieto visām sievietēm pēc 40

    Ārstniecības augi
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Katrai sievietei pienāk brīdis, kad viņa sāk izjust dabiskas, taču nebūt ne patīkamas pārmaiņas sevī. Tām līdzi nāk fiziski un garīgi pārbaudījumi – nepārvarams nogurums, nomācošas garastāvokļa svārstības, pastiprināta svīšana un vielmaiņas pasliktināšanās.  

    Dabā viss ir līdzsvarā – ja tā sniedz pārbaudījumus, tad ir arī līdzekļi to pārvarēšanai. Ar īpaši atlasītiem Latvijas ārstniecības augiem sieviete var atgūt enerģiju, patīkamu noskaņojumu un arī lielisku fizisko formu. 

    Sievietes veselībai, īpaši perimenopauzes un menopauzes laikā, ļoti iedarbīgi ir virkne Latvijas ārstniecības augu. Viens no tiem ir apinis –  dod labu miegu, mazina menstruālās sāpes, klimaksa periodā uzlabo nervu sistēmu, sirds un gremošanas orgānu darbību.

    Latvijas ārstniecības augu pasaulē ir ne mazums brīnumzālīšu. Visefektīvākas tās kļūst, pareizi kombinējot  dažādos maisījumos.  

    «Esmu tikai par šiem maisījumiem – gan tāpēc, ka tajos ir vairāki augi, kas dos lielāku ārstniecisko efektu, gan tāpēc, ka tajos izmantotie augi ir vākti pareizā laikā, pareizi izžāvēti un pareizi savā starpā sakombinēti!» uzsver ginekoloģe Maija Boša. 

    Uzlabo veselību ātri un dabiski – atklāj Latvijas ārstniecības augu dziedinošās spējas un to, kā tos var kombinēt efektīvākai iedarbībai. Izzini ārstniecības augu superspējas Santa+ projektā Latvijas augu spēks. Septembrī spēkā īpašs piedāvājums. Nenokavē, spied ŠEIT un piesakies! Veselība pirmajā vietā – neatliec!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē