Abos augļos esošās vielas palīdz stiprināt imūnsistēmu un gremošanas sistēmu, kā arī asinsrites sistēmu. Kaloriju, ūdens un cukura satura ziņā abi ir gandrīz vienlīdzīgi, taču kivi satur nedaudz vairāk šķiedrvielu un olbaltumvielu. Salīdzinot ar mandarīnu, kivi satur divreiz vairāk kalcija un fosfora – mūsu veselībai tās ir divas svarīgākās minerālvielas.
Tāpat kivi ir vairāk dzelzs un magnija, E un K vitamīna, kā arī, protams, C vitamīna – 100 gramos kivi ir gandrīz viss diennaktī nepieciešamais C vitamīns.
Mandarīnos savukārt ir krietni vairāk A vitamīna, kas nepieciešams izturīgai imūnsistēmai, kauliem, acu veselībai, kā arī palīdz apturēt iekaisuma procesus. Lai arī abi mazie, dzīvīgie augļi uzturvērtības ziņā ir diezgan līdzīgi, tomēr kivi mandarīnu nedaudz pārspēj.