• Katrai tējai – sava diennakts stunda

    Padomi
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    3/5Tēja "otrajai elpai" pusdienlaikā

    Tēja "otrajai elpai" pusdienlaikā

    Zaļās tējas ir svarīgi pareizi pagatavot. “Zaļo tēju ideālā gatavošanas temperatūra ir 80 grādu, taču jāuzmanās ar gatavošanas ilgumu. Kuram gan nav gadījies pagaršot zaļo tēju, kas sarauj muti čokurā! Un tad cilvēks nolemj, ka viņam zaļā tēja negaršo. Bet, visticamāk, tā vienkārši ir bijusi pārturēta. 3–4 minūtes ir pilnīgi pietiekams laiks,” norāda Arturs Grikke.

    DAMMANN Tēja pārstāvis Latvijā un Lietuvā atgādina, ka arī zaļās pieder pie uzmundrinošajām tējām, turklāt lieliski baudāmas kopā ar ēdienu, tāpēc īpaši piemērotas baudīšanai pusdienlaikā. Viņš iesaka kombinēt zaļo tēju ar jūras velšu ēdieniem, īpaši japāņu tējas, kam piemīt raksturīgais jūras aļģu aromāts. Savukārt klasiska Ķīnas zaļā tēja, kā arī dzēriens ar jasmīna vai ingvera aromātu dāvās dzīvesprieku pat vissaspringtākajā dienā.

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē