Izvēlies tādu kafijas pagatavošanas veidu, kas ir labākais veselībai!
- No kafijas automāta.
JĀ! Ideāla. Zem augsta spiediena no pupiņām izdabūts laukā tikai kofeīns un antioksidanti – tas, kas vajadzīgs! Šāda kafija aizkavē šūnu novecošanu, uzlabo gremošanu. To var dzert arī cilvēki, kam ir paaugstināts asinsspiediens. - Uzreiz krūzītē aplieta.
JĀ! Gandrīz tikpat laba kā espreso. Ja vien tu to nemalko pa malciņam visas dienas garumā, bet izdzer uzreiz pēc apliešanas. - Pagatavota nospiežamajā traukā.
JĀ! Jo, arī šādi gatavojot, maltās pupiņas tiek aplietas ar verdošo ūdeni, un jau pēc dažām minūtēm kafija ir izdzerta. - Aplieta un tad pēc pusstundas (vai dienas gaitā) izdzerta.
NĒ! Pilna ar slikto holesterīnu.