• Gārsa – vienam nezāle, otram – veselības zālīte

    Netradicionālā medicīna
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Santa.lv
    Visas mazās gārsiņas, kas sazēlušas, plūc nost un met mutē vai liec salātu bļodā, nātru zupā vai zaļajos kokteiļos!

    Gārsas ir fantastisks C vitamīna avots. Satur arī dzelzi un dažādus organismam vērtīgus fermentus. Tautas medicīnā gārsu pazīst kā lielisku līdzekli pret locītavu sāpēm un tūskas mazinātāju. Droši vari gārsu saplūkt, izkaltēt un lietot arī gada vēsajā laikā. Gārsas uzlējumu, kas spēcinās organismu kopumā, gatavo tā: trīs tējkarotes kaltētu gārsas lapu aplej ar divām glāzēm verdoša ūdens un notur divas stundas. Tad nokāš un lieto pa pusglāzei pirms ēšanas četras reizes dienā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē