Ideāli būtu ļaut šai eļļai istabas temperatūrā nostāvēties 3–6 mēnešus – tad garšas ir izcili savienojušās. Eļļa ir stipra, asa un ar burvīgu aromātu! Pietiek ēdienam, piemēram, rīsiem, piepilināt vien 3–5 lāses garšaugu eļļas. Recepti iesaka Latvijā dzīvojošā brazīliete Vanesa Rufino.
Ķiplokdaivas nomizo, pipariem nogriež kātiņus (pušu tos negriež un sēklas ārā neņem). Visu sabāž pudelē, uzlej eļļu un alkoholu, pievieno etiķi un noliek, lai stāv. Ik pa laikam pudeli sakrata un… gaida.
Projektu “TIEKAMIES PIE VIENA GALDA – 2. sērija” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “TIEKAMIES PIE VIENA GALDA – 2. sērijas” saturu atbild «Žurnāls Santa».
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!