• Medus piparkūkas

    Piparkūkas
    4. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Medus piparkūkas
    Medus piparkūkas
    Iesaka Ilze Šteina, konditorejas Mazā kaņepe konditore. "Šīs piparkūkas ir īpašas ar to, ka ir mīkstas, maigas un labi sader ar kādu pašu salasītu tēju, kurai pievienots medus."
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    0/5

    Kā gatavo cukuru dedzināto?
    Iesaka ILZE ŠTEINA:
    «Ņem katliņu – tik lielu, lai cukurs nevar pārskriet pāri. Ieber cukuru, liek uz plīts un karsē, ik pa laikam apmaisot. Pamazām cukurs kļūst tumšs. Cukuram jābūt diezgan tumšam – no tā cik tumšu cukuru būsim sadedzinājuši, ir atkarīga piparkūku krāsa. Kad cukurs ir pietiekami dedzināts, ņem siltu ūdeni. Ja būs auksts ūdens, cukurs ļoti sprakšķēs laukā un var applaucēties. Ūdeni pamazām lej klāt cukuram. Tad nedaudz pavāra un ņem katliņu nost no uguns. Dedzinātais cukurs ir gatavs.»

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē