Kā gatavo cukuru dedzināto?
Iesaka ILZE ŠTEINA:
«Ņem katliņu – tik lielu, lai cukurs nevar pārskriet pāri. Ieber cukuru, liek uz plīts un karsē, ik pa laikam apmaisot. Pamazām cukurs kļūst tumšs. Cukuram jābūt diezgan tumšam – no tā cik tumšu cukuru būsim sadedzinājuši, ir atkarīga piparkūku krāsa. Kad cukurs ir pietiekami dedzināts, ņem siltu ūdeni. Ja būs auksts ūdens, cukurs ļoti sprakšķēs laukā un var applaucēties. Ūdeni pamazām lej klāt cukuram. Tad nedaudz pavāra un ņem katliņu nost no uguns. Dedzinātais cukurs ir gatavs.»
Medus piparkūkas
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- 1 vērtējums
- 0/5