• Ķiršu mērce

    Piedevas
    5. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķiršu mērce
    Ķiršu mērce
    Šī mazliet pikantā ķiršu mērce ir lieliska piedeva pie cepeša vai cita gaļas ēdiena.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Ķiršus, ievārījumu, cukuru, etiķi un baltvīnu katliņā apmaisot lēni karsē, līdz cukurs ir izkusis un viss labi sajaucies. Liek klāt kanēļa standziņu un anīsa zvaigznīti, lēni vāra, līdz mērce nedaudz kļūst biezāka. Mērci ar cepeti var ēst gan siltu, gan atdzesētu.
     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē