• Kārtainais pankūku pīrāgs

    Pankūkas
    15. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kārtainais pankūku pīrāgs recepte
    Kārtainais pankūku pīrāgs recepte
    Kārtainais pankūku pīrāgs ir īsts svētku ēdiens (protams, to var ēst jebkurā citā gada dienā) – tas ir sātīgs un bagātīgs, bet jārēķinās, ka tā gatavošana prasa pietiekami daudz laika.
    Sarežģītība
    Augsta
    Izmaksas
    Vidējas

    Kartupeļu kārta (1. kārta)

    1. Novāra mizotus kartupeļus.
    2. Sastampā vai samaļ gaļasmašīnā.
    3. Sajauc ar sasmalcinātu un viegli apceptu sīpolu, pievieno sāli un piparus.

    Akniņu kārta (2. kārta)

    Puravu un olu kārta (3. kārta)

    1. Olas novāra un sakapā, puravu smalki sagriež un uz pannas eļļā sasautē.
    2. Sajauc, pievieno sāli un piparus.

    Šampinjonu kārta (4. kārta)

     

    Kārto pīrāgu

    1. Dziļā karstumizturīgā traukā (vislabāk kūkas formā) vienu virs otras ieklāj 2 pankūkas.
    2. Tās pārklāj ar pusi kartupeļu masas. Uz tās liek vienu pankūku, kam pāri klāj akniņu kārtu.
    3. Tad atkal liek pankūku, ko apziež ar puravu un olu masu. Tad pankūku ar šampinjonu kārtu, pankūku ar atlikušo kartupeļu kārtu, kuru pārklāj ar divām pankūkām.
    4. Kārtojumu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 minūtes.
    5. Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem lociņiem.

     

    Izmēģini arī torti no kartupeļu pankūkām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē