• Dzērveņu mērce ar portvīnu

    Piedevas
    5. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzērveņu mērce ar portvīnu
    Dzērveņu mērce ar portvīnu
    Lieliski garšos pie cepeša vai citiem gaļas ēdieniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Visas sastāvdaļas liek katliņā, pielej pusglāzi ūdens, uzkarsē un apmaisot lēni vāra, līdz dzērvenes ir pašķīdušas un mērce nedaudz sabiezējusi.

    Atdziestot tā sabiezēs vairāk. Sterilās burkās mērci var uzglabāt ilgāku laiku.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē