• Maizes salāti Līgo svētku galdam

    Salāti
    Daina Lapiņa
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    18. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Svaigie maizes salāti ar tomātiem un ciedru riekstiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    25m
    2 vērtējumi
    5/5

    Maizi sagriež nelielos gabaliņos, izklāj pannā uz cepamā papīra, pārslaka ar kaltēto tomātu konservu eļļu, liek krāsnī, 250 grādu temperatūrā, apgrozot apgrauzdē. Sausā pannā apgrauzdē arī ciedru riekstus. Atdzesē. Tomātiņus pārgriež uz pusēm, sīpolu sagriež pusriņķīšos, kaltētos tomātus izņem no eļļas un sagriež salmiņos. Visus grauzdētos un sagrieztos produktus liek kopā, pievieno arī rukolu.

    Pagatavo mērci, sajaucot balzametiķi ar medu, citrona sulu, 6 – 7 ēdamkarotēm kaltēto tomātu konservu eļļas, saberztu ķiploku, pēc garšas pievienojot sāli un piparus. Mērci pārlej salātiem, viegli iemaisa, liek salātu traukā, pārkaisa ar skaidiņās sadrāztu sieru un bazilika lapiņām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē