• Tradicionālā Lieldienu pasha

    Biezpiena ēdieni
    28. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lieldienu pasha
    Lieldienu pasha
    Pasha ir tradicionāls pareizticīgo un katoļu Lieldienu rīta ēdiens, taču pēdējos gados tas pārliecinoši pārcēlies arī uz citiem svētku galdiem. Pati brīnišķīgākā pashas īpašība ir iespēja to pielāgot savai gaumei un garšas izjūtām.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    10st
    Kopējais laiks
    10st 40m
    3 vērtējumi
    5/5

    Oriģinālās pashas formiņas atrodamas tikai retās saimnieces virtuvē, taču tas nav iemesls atteikties no šī brīnišķīgā deserta gatavošanas. Šim nolūkam var izmantot, piemēram, nelielu puķpodiņu. Masu atkal noslogo un atstāj ievilkties – vislabāk uz nakti.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē