• Majonēze

    Mērces
    16. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Majonēze recepte
    Majonēze recepte
    Mājās gatavota majonēze bez nevienas E vielas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    1. Olu dzeltenumiem bļodā pievieno sāli, cukuru, pipa­rus un sinepes.
    2. Puto, līdz masa kļūst biezāka un sausās sastāvdaļas ir izšķīdušas.
    3. Nepārtraucot putošanu, pa pilienam pievieno eļļu.
    4. Kad masa jau saputojusies bieza, eļļu var liet strūkliņā pa daļām. Nedrīkst pievienot jaunu eļļas porciju, līdz iepriekšējā nav kārtīgi saputojusies viendabīga. Masa ir bieza un dzeltenīga.
    5. Turpinot putošanu, pievieno citrona sulu vai baltvīna etiķi. Masa kļūst baltāka.
    6. Ja majonēze šķiet pārāk bieza, tajā iemaisa nedaudz vārīta, atdzesēta ūdens. Ja nepieciešams, var pievienot vēl skābumu, sāli, piparus vai cukuru.
     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē