• Lieldienu trusis ar vīnu un sēnēm

    Gaļas ēdieni
    28. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lieldienu trusis ar vīnu un sēnēm
    Lieldienu trusis ar vīnu un sēnēm
    Trusis ir maigs un viegls ēdiens. Ja esat ieturējuši gavēni, trusis un jērs ir labāka izvēle, lai Lieldienās atsāktu ēst gaļu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Augstas
    2 vērtējumi
    5/5

    Trusis ir maigs un viegls ēdiens. Ja esat ieturējuši gavēni, trusis un jērs ir labāka izvēle, lai Lieldienās atsāktu ēst gaļu.

    Vai šo svētku sautējumu var gatavot bez vīna? Protams! Varat izmantot kvalitatīvu sauso ābolu sidru vai sulu no viena apelsīna. Varat trusi gatavot tikai ar buljonu, pievienot lauru lapas vai salmiņos sagrieztus burkānus. Lai jums pavasarīga, cerīga un garšīga Lieldienu jušana!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē