• Kraukšķīgās paipalu olas skotu gaumē

    Paipalu olas
    Daina Lapiņa
    14. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Paipalu olas skotu gaumē būs lieliska uzkoda gan piknikā, gan iederēsies smalkā svētku mielastā.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    8
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    1st
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    1st 10m
    • Paipalu olas liek uzvārītā ūdenī, vāra divas minūtes, atdzesē un noloba.
    • Kūpināto bekonu sasmalcina, pievieno maltai cūkgaļai kopā ar sāli, pipariem un šķipsniņu Kajennas piparu, labi samīca.
    • Sadala astoņās vienādās daļās, izplacina un katrā ietin pa oliņai, cieši aizspiež.
    • Sagatavo trīs traukus – vienu ar sakultām vistu olām, otru ar miltiem, trešo ar rīvmaizi.
    • Gaļas bumbiņas apviļā vispirms miltos, tad olās, pēc tam rīvmaizē, tad no jauna olās un vēlreiz rīvmaizē.
    • Bumbiņas uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī.
    • Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai. Dziļā pannā uz plīts sakarsē lielu daudzumu eļļas. Bumbiņas apgrozot apcep no visām pusēm, liek cepeškrāsnī un cep vēl piecas minūtes.
    • Pasniedz ar majonēzi, kas sajaukta ar sinepēm, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē