• Karaliskā svētku pasha

    Biezpiena ēdieni
    6. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karaliskā pasha recepte
    Karaliskā pasha recepte
    Kāpēc šo Lieldienu pashu sauc par karlisko? Tāpēc, ka šis ēdiens izskatās nudien karaliski gan uz pusdienu, gan Lieldienu viesību galda. Kalorijas gan labāk neskaitīt!:-)
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    10st
    Kopējais laiks
    10st 40m
    1 vērtējums
    5/5

     

    PADOMS

    • Par veidni var izmantot jaunu plastmasas puķpodiņu ar caurumu dibenā liekā šķidruma notecināšanai.
    • Pashas sastāvdaļas un to daudzumu var mainīt, jo biezpiena un krējuma treknums var būt dažāds, arī rozīnes un mandeles var samainīt pret citiem žāvētiem augļiem un riekstiem.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē