Kāpēc šo Lieldienu pashu sauc par karlisko? Tāpēc, ka šis ēdiens izskatās nudien karaliski gan uz pusdienu, gan Lieldienu viesību galda. Kalorijas gan labāk neskaitīt!:-)
Par veidni var izmantot jaunu plastmasas puķpodiņu ar caurumu dibenā liekā šķidruma notecināšanai.
Pashas sastāvdaļas un to daudzumu var mainīt, jo biezpiena un krējuma treknums var būt dažāds, arī rozīnes un mandeles var samainīt pret citiem žāvētiem augļiem un riekstiem.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!