• Jēra cepetis

    Cepetis
    6. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jēra cepetis recepte
    Jēra cepetis recepte
    Jēra gaļa ir viena no visvieglāk sagremojamām gaļām, tādēļ tik piemērota pirmajām svētku pusdienām pēc gavēņa, kad cilvēka zarnu trakts pēc četrdesmit dienu atpūtas par gaļu var justies izbrīnīts un satraukts.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4-6
    Izmaksas
    Vidējas

    IETEIKUMI

    Ar jēru var pasniegt arī citas piedevas – vārītus vai tvaicētus Briseles kāpostiņus, sauktus arī par rožkāpostiem.
    Vai blanšētus cukurzirņus – ņem saldētus zirnīšus, saber verdošā ūdenī, kam pievienots sāls un tējkarote cukura, un vāra piecas minūtes. Nokāš, ber bļodiņā un iemaisa zirnīšos pikuci sviesta.
    Var arī izcept krāsnī veselus, mizotus, apsālītus burkānus ar olīveļļu un sablendēt kopā ar piciņu sviesta un pilīti sezama eļļas – sanāks garda pastēte!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē