• Garšīgas ardievas raibajām olām

    Olu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    3. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Pēc Lieldienām, kā jebkuriem citiem svētkiem, cilvēkam vajadzīgas nevis jaunas receptes, bet ceļvedis svētku galda pārpalikumu izmantošanai. Olu salāti ar marinētiem seleriju kātiem – tie nav nekādi pavārmākslas zilie brīnumi, toties ir vienkārši, garšīgi un praktiski.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2-4
    Izmaksas
    Lēti

     

    Tie ir diezgan šerpi, ļoti uzmundrinoši. Marinētā selerija ar savu garšu buķeti ir tik izteiksmīga, ka to var likt klāt pat zāģu skaidām no Vinnija Pūka galvas – būs garšīgi. Salātu recepte ir piemērota dažādošanai, tai var piepulcināt arī vārītus kartupeļus un kūpinātu vistu, radot jaunu variāciju par rasola tēmu. Lieldienu olu salātus var likt uz maizītes vai baudīt kā piedevu citām aukstajām uzkodām.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē