• FOTORECEPTE: Lieldienu klasika – pasha

    Vārītā Pasha
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    9. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lieldienu klasika-Pasha
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Lieldienu klasika-Pasha
    Saldā, ar augļiem un riekstiem bagātinātā, biezpiena pasha ir neatņemama Lieldienu galda sastāvdaļa.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    1 kg
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    25st
    Kopējais laiks
    25st 40m
    1 vērtējums
    5/5

     

     

    Noderīgi:

    • Sakapātās mandeles var aizstāt ar mandeļu skaidiņām.
    • Biezpiena izberšanu caur sietu var aizstāt ar blendēšanu vai izmalšanu caur gaļas mašīnu.
    • Žāvēti augļi un sukādes var būt visdažādākie, viss atkarīgs, ko vēlas pashas baudītāji.
    • Ja gribas pikantu pashu, tad žāvētos augļus un sukādes iepriekšējā vakarā patur rumā vai brendijā.
    • Pashas trauku var aizstāt ar jaunu puķupodu. Noteikti ar caurumu, lai liekajam šķidrumam būtu, kur notecēt.
    • Svarīgi pashu noslogot, lai izspiestu lieko mitrumu. To neaizmirsti noliet.
    • Alternatīva klasiskajai vārītajai pashai ir ātrā, nevārītā pasha. Tad saldo krējumu saputo, pievieno gatavajai masai un liek zem sloga.
    • Vārītā pasha var glabāties nedēļu pēc gatavošanas, nevārītā gan jāapēd dažu dienu laikā.
    • Sevišķi labi garšo ar ogu mērci!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē