• Ābolu čatnijs

    Piedevas
    12. oktobris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ābolu čatnijs recepte
    Ābolu čatnijs recepte
    Pikanta piedeva pie gaļas, zivs vai siera. Vai vienkārši kārums uz rupjmaizes šķēles.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Ābolu čatnijs ir asa un pikanta piedeva gaļas, zivs un siera ēdieniem, vai vienkārši kārumam uz rupjmaizes tiem, kam negaršo saldie ievārījumi. Vienkārša recepte, ko papildina Kajennas piparu, sinepju graudu un ingvera garšu nianses.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē