Vērtīgais fenhelis lieliski saprotas ar dažādiem jūras produktiem, īpaši ar lasi un citām zivīm. Ja vēl neesi ieviesis šo dārzeni savā ēdienkartē, izmēģini šo recepti!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1 fenhelis
3 ēdamkarotes olīveļļas
1/3 glāzes baltvīna
3-4 ķiploka daiviņas
4 citrona šķēlītes
1 kārba (250g) konservētu tomātu savā sulā bez mizas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!