- Olām atdala baltumu, dzeltenumus ar cukuru saputo, iemaisa rudzu rīvmaizi, kas sajaukts ar cepamo pulveri, kanēli un maltu ingveru.
- Uzmanīgi maisot, iecilā saputotus olu baltumus.
- Masu sadala divās 20 cm lielās kūku veidnēs, kurām dibenā ieklāts cepampapīrs. Veidnes liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
- Mīklu var izcept arī vienā veidnē – tad cep ilgāku laiku un pēc tam horizontāli pārgriež uz pusēm.
- Gatavību pārbauda, iedurot biskvītā irbulīti. Ja tas, ārā izvilkts, ir tīrs, biskvīts gatavs. Atdzesē un no veidnes izņem.
- Pildījumam krēmsieru sajauc ar ķirbju biezeni, krējumu, rīvētu apelsīna miziņu, iebiezināto pienu un pusapelsīna sulā uzbriedinātu un sildot izšķīdinātu želatīnu, visu labi saputo.
- Vienu ceptā rudzu maizes biskvīta plāksni pārklāj ar ievārījumu, virsū biezā kārtā klāj saputoto krēmu, nedaudz atstājot virsiņai, pārliek ar otru biskvīta plāksni, ko pārsmērē ar atlikto krēmu.
- Pārbārsta ar pralinē, ko pagatavo, drumstalās sablendējot karamelizētus riekstus. Kūku uz pāris stundām liek ledusskapī.