• Tradicionālais skotu zivju pīrāgs

    Zivju ēdieni
    25. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tradicionālais skotu zivju pīrāgs recepte
    Tradicionālais skotu zivju pīrāgs recepte
    Izmēģini pagatavot ko neparastāku – tradicionālo skotu zivju pīrāgu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st

    Mērce

     

    Pīrāga virspuse

     

    1. Salauž gabalos čabatu un liek to blenderī. Smalcina maizi, kamēr tā sabirzt parupjos graudiņos, taču nav tik smalka kā rīvmaize. 
    2. Maizei pievieno eļļu un smalki sagrieztus pētersīļus, visu blenderī vēlreiz samaisa. Masā ierīvē arī sieru un vēlreiz visu kārtīgi izmaisa. Iegūto masu kārto cepešpannā virs mērces, rūpīgi to izlīdzinot. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes. Ja paliek pāri pīrāga virspusei paredzētā masa, to vari ievietot saldējamā maisiņā un likt saldētavā – noderēs nākamajā reizē, kad atkal cepsi šo vai līdzīgu pīrāgu. 

     

    Piedevas Nr. 1

     

     

    Piedevas Nr. 2 

     

    1. Sālsūdenī vāra brokoļus. Kad tie mīksti, nokāš. Sacepumu griež gabalos un pasniedz kopā ar rāceņu biezeni un brokoļiem. 
       

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē