Tortes pamatnes pagatavošana:
Biskvīta pagatavošana:
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, piemet sāli un saputo stingrās putās.
- Dzeltenumus saputo ar cukuru un pamīšus ar miltiem, kuros ir iejaukts cepamais pulveris, uzmanīgi iemaisa saputotajos baltumos.
- Mīklu sadala divās daļās, uz veidnē ieklāta cepamā papīra izklāj un 200 grādu temperatūrā izcep divas biskvīta ripas.
- Atdzesē.
Siera krēma pagatavošana:
Garneļu krēma pagatavošana:
- Nomizotu avokado kopā ar citrona sulu sablendē, sajauc ar svaigo sieru un garneļu pastu, iemaisa garneles un sasmalcinātas dilles, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
- Daļu garneļu var aizstāt ar sasmalcinātu krabju gaļu vai nūjiņām.
- Ja krēms nešķiet pietiekami stingrs, tam var pievienot želatīnu.
- Ar siera krēmu pārklātai pamatkārtai virsū uzklāj vienu olu biskvīta kārtu. To pārklāj ar garneļu krēmu.
- Garneļu krēmam virsū klāj otru biskvīta ripu. Tortes virsu un malu pārklāj ar svaigo sieru un pēc patikas izgrezno.
Dekorēšana: