• Vistas šķiņķīši ķiploku mērcē

    Vistas ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Lielisks veids kā iemānīt ķiplokus – pagatavot gardu pikantu mērci.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Pie šķiņķīšiem pasniedz Ķīnas kāpostu salātus ar valriekstiem un ananasu.

     

    PADOMI!

    • Vistas šķiņķīšus liek uz pannas ar ādu uz leju. Cep pannā bez vāka uz lielas uguns – tad gaļa apcepsies ātrāk un būs kraukšķīgāka.
    • Mērcei vispiemērotākais būs krējums ar augstu tauku saturu.
    • Vislabākā piedeva šim ēdienam ir rīsi, kas vārīti bez sāls un citām garšvielām, jo, kad gaļa tiks noņemta no pannas, tajā paliks mērce, ko pārliet rīsiem. Tā ir gana pikanta, tāpēc citas garšvielas būs liekas.
    • Ķiploku mērci var izmantot, arī gatavojot citus gaļas ēdienus, kā arī pie dažādiem salātiem, krāsnī ceptiem kartupeļiem utt. Tad tai var pievienot nedaudz citrona sulas, sāli, cukuru vai citas garšvielas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē