Pie šķiņķīšiem pasniedz Ķīnas kāpostu salātus ar valriekstiem un ananasu.
PADOMI!
- Vistas šķiņķīšus liek uz pannas ar ādu uz leju. Cep pannā bez vāka uz lielas uguns – tad gaļa apcepsies ātrāk un būs kraukšķīgāka.
- Mērcei vispiemērotākais būs krējums ar augstu tauku saturu.
- Vislabākā piedeva šim ēdienam ir rīsi, kas vārīti bez sāls un citām garšvielām, jo, kad gaļa tiks noņemta no pannas, tajā paliks mērce, ko pārliet rīsiem. Tā ir gana pikanta, tāpēc citas garšvielas būs liekas.
- Ķiploku mērci var izmantot, arī gatavojot citus gaļas ēdienus, kā arī pie dažādiem salātiem, krāsnī ceptiem kartupeļiem utt. Tad tai var pievienot nedaudz citrona sulas, sāli, cukuru vai citas garšvielas.