Svaigi salāti ar vistiņu – gan pēc laiskas gulēšanas pludmalē, gan pēc darbdienas. Vienīgi ieteicams vistas cepeti pagatavot iepriekšējā dienā, turklāt ņemt ne tikai vienu filejas gabalu, bet vairākus – būs gan salātiem, gan brokastu sviestmaizēm.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
salātu lapas - kādas vēlas (piemēram, aiberga salāti)
ķirši (var arī zemenes)
melnās olīvas bez kauliņiem
Džiugas siers
Mērcei
greipfrūta sula
bezpiedevu jogurts
magoņu sēkliņas
medus vai cukura sīrups
Cepetim
1 vistas fileja (pietiks 4 porcijām)
2 apelsīnu sula
1 tējkarote sāls
1 tējkarote paprikas pulvera
apmēram 2 ēdamkarotes ābolu džema vai cita skāba, bieza džema
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!