- Vistu šķiņķīšus pārkaisa ar sāli un pipariem, dziļā pannā sakarsētā eļļā apgrozot apcep un izņem no pannas.
- Vietā liek sasmalcinātu sīpolu un cep caurspīdīgu, liek klāt rīvētu ingveru un saberztu ķiploku, brīdi pasautē, pārkaisa sāli, iemaisa kariju, kurkumu un Kajennas piparus.
- Pievieno rozīnes, kokosriekstu pienu, liek atpakaļ pannā šķiņķīšus, uzvāra un lēni sautē gatavus – aptuveni 15 minūtes.
- Iemaisa citrona sulu, ja vajag, pēc garšas pieber vēl sāli un sasmalcinātas koriandra vai pētersīļu lapiņas.
- Liek klāt šķēlītēs sagrieztus banānus, uzmanīgi iemaisa mērcē un izkarsē. Kariju pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārkaisītu ar grauzdētiem zemesriekstiem.
Eksotiskais vistas karijs ar banāniem

- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 20m
- Pagatavošana
- 20m
- Kopējais laiks
- 40m
- 1 vērtējumi
- 5/5