• Ceptas vistu filejas ar fetu, lociņiem un spinātiem

    Vistas gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    25. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ceptas vistu filejas ar fetu, lociņiem un spinātiem
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ceptas vistu filejas ar fetu, lociņiem un spinātiem
    Šo recepti nav grūti pagatavot un tā būs lieliski piemērota ģimenes vakariņām brīvdienās! Sulīgas vistas filejas, pildītas ar krēmīgu, viegli pikantu fetas, kaltētu tomātu un garšaugu pildījumu, kā arī kraukšķīgu bekona apvalciņu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    50m
    • Kaltētos tomātus sagriež mazos gabaliņos, ķiplokus sasmalcina, lociņus sagriež, visu iemaisa sadrupinātā fetā, pievieno arī piparus. Sāli nevajag, jo feta un tomāti ir pietiekami sāļi.
    • Vistu filejas horizontāli iegriež, izveidojot kabatas. Katru kabatu cieši piepilda ar sagatavoto masu, pārkaisa ar pipariem un pavisam nedaudz sāls, pārtin ar prošuto, pančetas vai bekona šķēlīti.
    • Cepamveidnē ielej nedaudz eļļas, izklāj ar timiāna zariņiem, virsū liek pildītās vistu filejas, arī tās pārslaka ar eļļu.
    • Veidni liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 30 minūtes. Uz dažām minūtēm var ieslēgt grilu, lai filejas apbrūnētu, tad izņem no krāsns.
    • Pasniedz ar zaļiem salātiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē