- Kaltētos tomātus sagriež mazos gabaliņos, ķiplokus sasmalcina, lociņus sagriež, visu iemaisa sadrupinātā fetā, pievieno arī piparus. Sāli nevajag, jo feta un tomāti ir pietiekami sāļi.
- Vistu filejas horizontāli iegriež, izveidojot kabatas. Katru kabatu cieši piepilda ar sagatavoto masu, pārkaisa ar pipariem un pavisam nedaudz sāls, pārtin ar prošuto, pančetas vai bekona šķēlīti.
- Cepamveidnē ielej nedaudz eļļas, izklāj ar timiāna zariņiem, virsū liek pildītās vistu filejas, arī tās pārslaka ar eļļu.
- Veidni liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 30 minūtes. Uz dažām minūtēm var ieslēgt grilu, lai filejas apbrūnētu, tad izņem no krāsns.
- Pasniedz ar zaļiem salātiem.