Ēdiens, kura sastāvdaļas var nedaudz variēt, bet rezultātā vienmēr iegūt aromātisku un patīkami dedzinoši asu garšu buķeti. To plovam piešķir speciālie garšvielu maisījumi, kas nākuši no Indijas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 glāze rīsu
pusglāze prosas
3,5 glāzes ūdens
2 nelieli burkāni
2 sīpoli
1 ķiploka daiviņa
4 lauru lapas
2 ēdamkarotes rozīņu
2 nelieli tomāti
1 neliels baklažāns
1 tējkarote garšvielu maisījuma rīsiem Biryani Masala
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!