• Pesto mērce latviešu gaumē

    Piedevas
    29. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pesto mērce latviešu gaumē recepte
    Pesto mērce latviešu gaumē recepte
    Pesto mērce latviešu gaumē ir svaiga, ļoti aromātiska un pikanta piedeva, ko vari ziest uz maizes, pievienot ceptai gaļas šķēlei, iemaisīt vārītos makaronos vai kartupeļos. Recepte vienkārša, paskaidrota soli pa solim.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

     

    Padomi

    Eļļu lej tik daudz, lai mērcei ir bieza krējuma konsistence. Tad to ērti varēs pārziest arī sviestmaizei.

    Pesto mērcei var izmantot arī upeņu pumpurus un jaunos egļu dzinumus. Tos liek vai nu vienu, vai otru, jo abiem ir ļoti spēcīga smarža.

    Mērci noteikti var bagātināt ar pirmajiem pavasara zaļumiem: gārsu, nātru un pieneņu lapiņām, ko noplaucē ar karstu ūdeni, lai nav asas un rūgtas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē