• Neatvairāmie garneļu un rīsu nūdeļu salāti

    Salāti
    Daina Lapiņa
    10. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Garneļu un rīsu nūdeļu salāti
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Garneļu un rīsu nūdeļu salāti
    Garšīgi un viegli salāti ātrām vakariņām ar austrumniecisku piesitienu. Gatavošana neprasīs vairāk par 20 minūtēm!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Augstas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    25m

    Ingveru sarīvē, sajauc ar sojas mērci, saldo čili mērci, laima sulu un 1 ēdamkaroti sezama eļļas, veidojot salātu mērci.

    1 ēdamkarotē sakarsētas sezama eļļas (var aizvietot ar olīveļļu) apgrozot 4–5 minūtes cep izlobītas, iztīrītas garneles, tad no pannas noņem, pārlej pagatavoto mērci, pēc vajadzības pievieno sāli.

    Nūdeles izvāra pēc instrukcijas uz iesaiņojuma, notecina un liek traukā.

    Gurķi krusteniski garenvirzienā pārgriež un sagriež gabalos, burkānu sarīvē rupjās skaidās, čili un sīpolu sasmalcina, liek pie nūdelēm.

    Pievieno mērci ar garnelēm, visu izcilā un pasniedz. Pēc patikas salātus var pārlikt ar bazilika lapiņām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē