Ingveru sarīvē, sajauc ar sojas mērci, saldo čili mērci, laima sulu un 1 ēdamkaroti sezama eļļas, veidojot salātu mērci.
1 ēdamkarotē sakarsētas sezama eļļas (var aizvietot ar olīveļļu) apgrozot 4–5 minūtes cep izlobītas, iztīrītas garneles, tad no pannas noņem, pārlej pagatavoto mērci, pēc vajadzības pievieno sāli.
Nūdeles izvāra pēc instrukcijas uz iesaiņojuma, notecina un liek traukā.
Gurķi krusteniski garenvirzienā pārgriež un sagriež gabalos, burkānu sarīvē rupjās skaidās, čili un sīpolu sasmalcina, liek pie nūdelēm.
Pievieno mērci ar garnelēm, visu izcilā un pasniedz. Pēc patikas salātus var pārlikt ar bazilika lapiņām.