Jaunie dārzeņi ir īsta vasaras delikatese – tos jāsteidz baudīt, kamēr vien iespējams, jo rudenī novāktās dārza veltes vairs nebūs ar tik maigu un izsmalcinātu garšu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
300 g burkānu
500 g kartupeļu
neliela kāpostgalva
ziedkāposti
300 g sviesta pupiņu (ar pākstīm)
300 g zaļo zirnīšu
sarkanā paprika (lai labāk izceļas uz pārējo dārzeņu fona)
ķiploka galviņa
jaunie sīpoli
sviests cepšanai
šķipsniņa kviešu miltu
~1/3 glāzes saldā krējuma
sāls un/vai pipari (var izmantot arī citas garšvielas)
Dārzeņus nedrīkst pārvārīt – tiem nav jābūt izjukušiem, bet gan pamanāmiem un kraukšķīgiem.
Milti noteikti nepieciešami, ja sautējumam izmanto ļoti sulīgus kāpostus (tādi tie ir, kad jauni un tikko nogriezti). Pretējā gadījumā sautējums vairāk atgādinās zupu.
Lai sautējumam pievienotie milti nesaliptu, tos vispirms var apcept vai uzkaisīt ēdienam tāpat kā sāli.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!