1. Baklažānu sagriež šķēlēs. Kārto caurdurī, bagātīgi pārkaisot ar rupjo jūras sāli. Atstāj uz 50 minūtēm. Pēc tam baklažāna šķēles noskalo un rūpīgi nosusina ar papīra dvieli.
2. Vāra tomātu mērci. Eļļā apcep sīpolus un ķiploku. Pievieno sasmalcinātus tomātus un kaltēto oregano, sāli, piparus. Vāra uz lēnas uguns 10–15 minūtes.
3. Katliņā uzkarsē eļļu līdz 160 grādiem. Fritē baklažāna šķēlītes, līdz tās ir gatavas. Liek uz papīra salvetes un ļauj notecēt liekajai eļļai.
4. Traukā, kas piemērots cepšanai cepeškrāsnī, ieliek tomātu mērci. Veido kārtojumu. Baklažāna šķēle, tomāts, mocarellas šķēle, tomātu mērce un rīvēts Parmas siers, bazilika lapa. Atkārto vēlreiz vai līdz brīdim, kad iegūst vēlamo augstumu. Nobeidz ar baklažāna šķēli, tomātu mērci un Parmas sieru.
5. Cep 190 grādos 30 minūtes vai līdz sacepums ir zeltains. Pasniedz uzreiz, bet labi garšos arī auksts.
! Baklažāna mīkstums, līdzīgi kā švamme, uzsūc eļļu. Lai no tā izvairītos, pirms lietošanas sagrieztās baklažāna šķēlītes apkaisa ar rupjo jūras sāli un ļauj pastāvēt. Noteikti noskalo aukstā ūdenī un rūpīgi nosusina. Tas samazinās iespējamo rūgtumu un izdalīs lieko ūdeni. Šādi apstrādāts baklažāns būs mazāk eļļains.
!Buffalo mocarellu var aizstāt ar govs piena mocarellu.