• Baklažāni ar kazas sieru un melnajām olīvām

    Piedevas
    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baklažāni ar kazas sieru un melnajām olīvām recepte
    Baklažāni ar kazas sieru un melnajām olīvām recepte
    Baklažāni nebūt nav vienkārši dārzeņi, taču ar pāris padomiem un garšu kombinācijām var iegūt vienreizējas uzkodas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

     

    PADOMI


    ● Baklažāni jāgriež ar nerūsējošā tērauda nazi, citādi šķēlītēm piemīt nejauks paradums kļūt melnām.
    ● Tiklīdz sagriezts, baklažāns sāk mainīt krāsu – lai to novērstu, šķēlītes viegli pārkaisa ar sāli vai apslaka ar citrona sulu.
    ● Liela izmēra baklažāniem var noņemt mizu – tā ir cieta un bieži arī rūgta. Pareizāk sakot – rūgts ir slānītis tieši zem mizas.
    ● Baklažānu bieži grilē ar visu mizu. Tad mizā ieteicams pāris vietās iedurt, lai tā nepārsprāgtu.
    ● Baklažānu gaļa ir kā sūklis – tā uzsūc gan pārējo sastāvdaļu garšas, gan diemžēl arī taukus. To vari novērst šādi: kad ar sāli apkaisītās šķēlītes izdalījušas mitrumu, katru saspied starp divām salvetēm (nebaidies spiest stipri – gaļa ir izturīga).

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē