Ja regulāri gatavo humosu no turku zirņiem, taču gribas pamēģināt ko citādu, izmēģini šo recepti un pagatavo biešu humosu! Bietes ir veselīgas un pieejamas saknes – ja nav pašu audzētu, veikalos un tirgos netrūkst. Zied uz maizītes, pievieno pastām vai siltajiem salātiem, vai baudi kopā ar svaigiem dārzeņiem!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 nelielas bietes
sāls, svaigi malti melnie pipari
laba olīveļļa
1 maza ķiploka daiviņa
6-8 ēdamkarotes tahini pastas (maltas sezama sēklas- var gatavot mājās)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!