Tomātu ražas laikā pirkt kečupu būtu, ja ne grēks, tad slinkums pilnīgi noteikti. Turklāt tomātu mērce jau nu gan ir tāda lieta, ko var pagatavot katrs, un tieši tādu, kāda garšo vislabāk!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
5-6 ļoti gatavi tomāti
pāris ēdamkarotes eļļas
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
sauja bazilika lapu
pustējkarote koriandra graudu
sāls, cukurs, svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!