Katru atlaidinātas mīklas plāksnīti sadala 8 kvadrātiņos, pārgriežot gareniski uz pusēm un šķērsām 4 daļās. Kvadrātiņus ar pirkstiem vēl nedaudz paplatina un uz katra virsū liek gabaliņu kaltētā tomāta un siera bumbiņu. Mīklas maliņas viegli pārsmērē ar sakultu olu, stūrus virs pildījuma saņem kopā, klāt piespiež arī brīvās maliņas. Visu cieši un rūpīgi aizspiež, lai cepoties siers nevarētu iztecēt. Bumbiņas liek cepampannā uz ieklāta cepampapīra tā, lai aizspiedums paliktu tieši apakšā. Bumbiņas pārsmērē ar sakulto olu, pārkaisa sasmalcinātu rozmarīnu, var izmantot arī kaltētu, un čili pārslas. Liek krāsnī, 220 grādu temperatūrā cep zeltainas.