No dotā daudzuma sanāk četras 400 ml burciņas
Idejai! Labne kā deserts!
Gatavo labni kārto stikla traukā pamīšus ar sezonas ogām un medu.
Noderīgi!
- Jo biezāks saldais krējums, jo labāk – bumbiņas būs vieglāk savelt.
- Jo ilgāk ļausi notecēt šķidrumam, jo sausāks un stingrāks būs siers.
- Ja negaršo ķiploki, tad var iztikt bez to pievienošanas.
- Krēmveida masai pirms notecināšanas vari pievienot dažādas garšas, piemēram, paprikas pulveri, Dižonas sinepes, svaigus, sakapātus garšaugus – baziliku, oregano, dilles.
- Bumbas var būt tiklab sāļās uzkodas, kā deserts. Deserta bumbām nepievieno ķiploku un sāli, bet, piemēram, medu. Pasniedz ar svaigām zemenēm.
- Labni var neveltnēt bumbiņās, bet pasniegt tāpat, tad nostādināšanai pietiek ar 12 stundām.