• Siera karbonāde ar sēklu un riekstu garoziņu

    Garšu karnevāls
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    14. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Pievienojot ēdieniem sēkliņas, varam ne vien mazināt vitamīnu trūkumu organismā, bet arī atklāt jaunas garšas nianses jau zināmiem ēdieniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    PADOMI!

    • Karsējot pannu, uz tās palaikam no tējkarotes uzpilina ūdeni. Kad eļļa sāk sprakšķēt, panna ir pietiekami uzkarsusi, lai uz tās ceptu siera karbonādi.
    • Der tikai liesie sieri. Siers ar augstu tauku saturu uz pannas izkūst.
    • Ja garšo ķimenes, lielisku “karbonādi” var izcept arī no veikalos nopērkamā Jāņu siera.
    • “Karbonāde” jācep ne ilgāk kā 2–3 minūtes, citādi sēkliņas pārcepsies un zaudēs garšu.
    • Šī “karbonāde” labi garšo gan karsta, gan auksta.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē