Pagatavo biskvītu ruletei. Olām atdala dzeltenumus, sakuļ tos ar krēmsieru, iemaisa sasmalcinātus pētersīļus. Olu baltumus ar šķipsniņu sāls
saputo, miltus sajauc ar cepamo pulveri un abus maisījumus pārmaiņus iemaisa olu dzeltenumu un krēmsiera masā. Mīklu liek pannā uz ieklāta cepampapīra (aptuveni 22 × 27 cm), nolīdzina, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 8–10 minūtes. Padzesētu no pannas izgāž uz izklāta cepampapīra, izlietoto papīru noņem un silto biskvītu, sākot no vienas garākās malas, viegli sarullē un atdzesē.
Pagatavo pildījumu. Spinātus liek pannā vai katliņā sakarsētā sviestā, apmaisot dažas minūtes pasautē, tad no pannas noņem, lieko šķidrumu nospiež un spinātus sasmalcina. Atdzisušus iemaisa krēmsierā, pievieno arī sasmalcinātus lociņus, mazos gabaliņos sagrieztu šķiņķi, saberztu ķiploka daiviņu un pēc garšas – sāli un piparus. Sarullēto biskvītu atritina, pārklāj ar sagatavoto pildījumu un no jauna cieši sarullē, ietin papīrā un noliek ledusskapī vismaz uz pāris stundām, bet labāk līdz nākamajai dienai, kad biskvītu sagriež pabiezās ripās.